Felhasznált fogászati anyagok: arany, műanyag, cirkon

Kizárólag olyan anyagokat használunk, amelyek megfelelnek a páciensek magas követelményeinek. Az anyagok jelentös része Németországból származik és legszigorúbb szabványok alapján készül. A gyártók listáján olyan neves cégek szerepelnek, mint például Vita, Germadent, GC, Dentsply, Bego, Degussa, Bredent, Preci Line, Shera. Girrbach. A következö alcímek alatt röviden áttekintheti, hogy pontos mit mire használunk.

Implantátumok

A cégünk által használt implantátumok titánból készültek, mely a leginkább biokompatibilis anyag a fogászatban. Az implantátum felépítményeket és csavarokat olyan elismert cégektöl, mint például a Sybron Implants-töl szerezzük be, ezért a minöséget, a magas színvonalat garantálni tudjuk. Nagy teherbírással rendelkeznek és rövid idön belül a saját fogak biztonságos érzésének élményét nyújtják.

Nemesfémek: arany

A fogászati arany gyakran használt nemesfém, mely nem vált ki allergiás reakciókat a szervezetben. Alapjául szolgál a kerámiával bevont koronáknak és hidaknak, valamint teleszkópos munkáknak és [stiftaufbauten => csapos műcsonkoknak??].

Fémmentes anyagok

Nikkelmentes ötvözetek: A mi ötvözeteink nikkelmentesek,ezzel is csökkentve az allergiás tünetek előfordulását. Megemlítésre méltó, hogy ez az anyag rendkívül könnyű, ezért nem igényel az állkapocsizület semminemü megszokási idöt. Még a porcelán bevonattal együtt sem haladja meg egy fognak a súlyát.

Fémvázas protézisek

A fémvázas protézist évtizedek óta használják fogsorok hézagainak lezárásához, úgy hogy a még meglévö saját fogakat nem csiszolják. Ezzel szemben [no chance for proper translation] szolgálnak. A felhasznált anyagok természetesen nikkelmentesek. Egy fémvázas protézist
[no chance], úgy, hogy az kívülálló számára egyáltalán nem látható. Ennek elöfeltétele egy kerámiahíd, az elülsö régióban. Ez saját fogakra vagy implantátumokra helyezhetö.

Műanyag

Protézisek műanyagból készülnek és egy fogsorhoz hasonlítanak. Rendkívül sima felületettel rendelkeznek, hogy a baktériumoknak, fogkönek és ételmaradékoknak ne szolgáljanak támadási felületként. Ezáltal könnyen kezelhetők, tisztíthatók és kényelmes érzés viselni öket.

Bevonatok

A bevonatokhoz használt kerámiamasszák szilárdsága nagyjából megegyik a fogzománcéval.
A masszák több mint 20 élethü, természetes színárnyalatban elöállíthatóak, és egyedi módon alakíthatóak. Fognyak, [.. és - no chance for a proper translation]
Munkánk során természetesen egyedi kéréseit is figyelembe tudjuk venni. Sokat könnyít ezen, hogy saját fogtechnikai laborunk munkatársaival szorosan együttmüködve minden változtatást rövid idön belül el tudunk végezni.

Cirkon

A cirkon az egyik legrégebbi és leggyakrabban előforduló anyaga a földünknek. Az ebből nyert elképesztő tulajdonságokkal rendelkező cirkonoxidot, már évtizedek óta sikeresen alkalmazzák a gyógyászatban, elsősorban az ortopédiában, forgófejek beültetéséhez. A ma rendelkezésünkre álló fogászati nyersanyagok közül a cirkon, kiváló élettani jellemzőivel a modern fogpótlások vitathatatlanul legjobb tulajdonságú nyersanyaga.