Kedves látogató, köszöntjük a Denteam Fogászati Kft. honlapján!

Fogorvosaink, dentálhygénikusaink, fogtechnikusaink és további munkatársaink barátságos légkörben szeretnék fogadni a hozzánk bizalommal forduló vendégeket az egészséges élethez vezeto úton.

A fogfehérítéstöl a fogkőeltávolításig, a különbözö fogpótlásokon át az implantációig és szájszebészeti beavatkozásokig minden kezelést az ember-központú filozófiánk vezérel. Meggyözödésünk, hogy több évtizedes,  tapasztalatunk kizárólag vendégeink biztonságérzetét és elégedettségét hivatott erösíteni.

Rendelõnk nagy hangsúlyt fektet az implantációs fogpótlások elkészítésére, hiszen napjaink legmoderenbb anyagaival, gépi hátterével rendelkezve biztosítjuk pácienseinknek egy biztos és kényelmes fogpótlás elkészítésérõl. Csapatunk folyamatos továbbképzéseknek köszönhetõen mindig a legaktuálisabb megoldások felhasználásával igyekszik kielégíteni a hozzánk forduló betegeink egyre magasabb szintû elvárásait, legyen szó a fogfehérítésrõl, implantációról, szájsebészeti beavatkozásokról vagy koronák, hidak és különbözõ elhorganyzási rendszerek elkészítésérõl.

Szolgáltatásaink között megtalálható az altatásban való kezelés lehetõsége is. Éber szedációban végzett beavatkozások azt a célt szolgálják, hogy Ön nyugodtan hátradõlve töltse el a kezelés teljes hosszát, anélkül hogy kellemetlen élményekben legyen része. Tehát a szedáció (altatás) ideje alatt Ön nem fog fájdalmat érezni és utólag sem fog  emlékezni a kezelésre. Természetesen az éber szedációt szakképzett aneszteziológus kollegánk végzi és felügyeli, majd az ébredés pillanataiban szakaszisztenseink segítségével biztosítjuk pácienseink jó közérzetének megtartását.

Ezen a honlapon kívánunk Önnek segítséget nyújtani, hogy könnyebben eligazodhasson szolgáltatásaink között. Természetesen személyesen is rendelkezésére állunk, az "elérhetõségeink " címszó alatt minden ehhez szükséges informátiót megtalál. Amennyiben bármilyen kérdése felmerül egy esetleges kezeléssel kapcsolatban, személyesen is szívesen állunk rendelkezésére. Zalaegerszeg belvárosában található rendelõink könnyen elérhetõek, hosszú  nyitvatartási idõnknek köszönhetõen, biztosan találunk egy Önnek megfelelõ idõpontot.

Megtisztelõ érzés lenne számunkra, ha Önt is az elégedett mosollyal távozó páciensek körében üdvözölhetnénk.

Denteam, az Ön fogászati partnere.