Kedves látogató, köszöntjük a Denteam Fogászati Kft. honlapján!

Fogorvosaink, dentálhygénikusaink, fogtechnikusaink és további munkatársaink barátságos légkörben szeretnék fogadni a hozzánk bizalommal forduló vendégeket az egészséges élethez vezető úton.

A fogfehérítéstől a fogkőeltávolításig, a különböző fogpótlásokon át az implantációig és szájsebészeti beavatkozásokig minden kezelést az ember-központú filozófiánk vezérel. Meggyőződésünk, hogy több évtizedes,  tapasztalatunk kizárólag vendégeink biztonságérzetét és elégedettségét hivatott erősíteni.

Rendelőnk nagy hangsúlyt fektet az implantációs fogpótlások elkészítésére, hiszen napjaink legmodernebb anyagaival, gépi hátterével rendelkezve biztosítjuk pácienseinknek egy biztos és kényelmes fogpótlás elkészítéséről. Csapatunk folyamatos továbbképzéseknek köszönhetõen mindig a legaktuálisabb megoldások felhasználásával igyekszik kielégíteni a hozzánk forduló betegeink egyre magasabb szintű elvárásait, legyen szó a fogfehérítésről, implantációról, szájsebészeti beavatkozásokról vagy koronák, hidak és különböző elhorganyzási rendszerek elkészítéséről.

Szolgáltatásaink között megtalálható az altatásban való kezelés lehetősége is. Éber szedációban végzett beavatkozások azt a célt szolgálják, hogy Ön nyugodtan hátradőlve töltse el a kezelés teljes hosszát, anélkül hogy kellemetlen élményekben legyen része. Tehát a szedáció (altatás) ideje alatt Ön nem fog fájdalmat érezni és utólag sem fog  emlékezni a kezelésre. Természetesen az éber szedációt szakképzett aneszteziológus kollégánk végzi és felügyeli, majd az ébredés pillanataiban szakaszisztenseink segítségével biztosítjuk pácienseink jó közérzetének megtartását.

Ezen a honlapon kívánunk Önnek segítséget nyújtani, hogy könnyebben eligazodhasson szolgáltatásaink között. Természetesen személyesen is rendelkezésére állunk, az "elérhetőségeink " címszó alatt minden ehhez szükséges információt megtalál. Amennyiben bármilyen kérdése felmerül egy esetleges kezeléssel kapcsolatban, személyesen is szívesen állunk rendelkezésére. Zalaegerszeg belvárosában található rendelőink könnyen elérhetőek, hosszú  nyitvatartási időnknek köszönhetően, biztosan találunk egy Önnek megfelelő időpontot.

Megtisztelő érzés lenne számunkra, ha Önt is az elégedett mosollyal távozó páciensek körében üdvözölhetnénk.

Denteam, az Ön fogászati partnere.